O nama

There are no translations available.

Dobrodošli !

Firma Fashion Cattaro se bavi različitim djelatnostima.Kvalitet, profesionalnost, ekskluzivnost, originalnost potvrđuje činjenica  da od naših početaka  koji su bili devedesetih godina pa do danas, svakim danom stičemo sve veći broj vjernih kupaca.

Na stranicama koje slijede možete više saznati čime se bavi naša firma Fashion Cattaro.

Naši maloprodajni objekti se nalaze u Kotoru u Starom gradu i u Budvi u tržnom centru Tq Plaza. Na raspolaganju su Vam suvenirnice u kojima pored velikog izbora artikala imamo i manufakturu na majicama. Štampanje na majicama na licu mjesta daje Vam mogućnost da izaberete najrazličitije motive, kako za Vas tako i za Vašu djecu. Ukoliko želite štampu za Vašu firmu, kampanju ili neku drugu namjenu, takođe tu smo za Vas. Suvenire pored maloprodaje  u ponudi imamo i za veleprodaju, tu su i butici (dječiji, ženski i muški) zatim salon vjenčanica Afrodita, frizersko-kozmetički salon.

Uređenje i projektovanje svih vrsta enterijera  i eksterijera,takođe spada u našu djelatnost po sisitemu "ključ u ruke".

O našem prodajnom asortimanu detaljnije se možete informisati na našim stranica koje slijede ili dođite u Kotor u Stari grad, pogledajte našu ponudu, i sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe ili možda poklon za nekog Vama dragog.

Iskreno,

Vaš  Fashion Cattaro.

Kontakt informacije

Kontaktirajte nas:


Fashion Cattaro

Pratite nas na

follow us on facebook follow us on twitter follow us on buzz